Als bedrijf samenwerken met mijn blog?

Dat is mogelijk.

Mits jouw bedrijf affiniteit heeft met tenminste één van de volgende de thema’s: mentale gezondheid, uiterlijke verzorging, natuur, fotografie, Rotterdam, duurzaamheid, huis interieur of voeding & gezondheid.

Waarom samenwerken met Deeserve it?

Ik, Deborah de Meijer van Deeserve it, startte in 2015 mijn blogwebsite. Ook begon ik aan de HBO Bachelor Journalistiek, waarvoor ik in 2020 mijn cum laude diploma behaalde. Inmiddels ben ik freelance journalist, tekstschrijver, natuur- & portretfotograaf én blogger. Ik weet als geen ander hoe waardevol blogartikelen zijn. Voor mijn eigen personal branding, maar ook voor die van andere bedrijven. Blogartikelen vergroten niet alleen jouw naamsbekendheid, ook bouwen ze een vertrouwensband op met (potentiële) klanten. Een band die op de lange termijn niet alleen zorgt voor meer omzet, wat overigens hartstikke tof is natuurlijk, maar met jouw product/dienst maak je ook een groot verschil in het leven van jouw medemensen. Dagelijks maak je mensen blij. Dat geeft jou weer zoveel positieve energie dat je nóg meer mensen blij wilt maken. Ik herken dat. Ik raak zelf elke dag weer geïnspireerd door bedrijven met een prachtige missie waarmee ze hét verschil in iemands leven willen maken. Als wij samenwerken, hoop dat ik aan jouw missie mag bijdragen.

Portfolio: eerdere samenwerkingen

Onderaan deze pagina kun je een aantal voorbeeld blogartikelen bekijken en lezen, die ik heb geschreven voor eerdere samenwerkingen. Zo heb ik onder andere blogartikelen geschreven in samenwerking met: Fotocadeau, Hunkemöller en Finaste.

Statistieken

Deeserveit.com kent op dit moment een wisselend aantal bezoekers per maand. Het aantal views per blogartikel wisselt ook enorm. Een sterk SEO-artikel kan een paar maanden na publicatie ineens duizenden views per maand krijgen, een ander blogartikel blijft hangen op 100. Maar wat écht telt is dat de positie van jouw website weer een plaatsje hoger scoort in zoekmachines.

Tarieven

Jouw wens kan zijn: een review met een dofollow-link, of een informatieve blog, of een interview, of een blog vanuit mijn persoonlijke ervaring met een onderwerp of een mix daarvan. Voor alle soorten blogposts (met uitzondering van een interview) hanteer ik dezelfde prijs: € 60,- exclusief btw. Voor een interview vraag ik tussen de € 90,- en € 250,- exclusief btw. Voor een review van een product/dienst (inclusief foto’s) vraag ik € 60,- + gratis product en gratis verzendkosten.

Contactgegevens

Neem gerust contact met me op via het contactformulier van mijn blogwebsite of mail naar deeserveit@gmail.com

Perspakketten

Perspakketten zijn zeker welkom. Neem contact met me op voor het bezorgadres.

Blogsamenwerkingen die je voor gingen

Hoe ziet jouw perfecte me-time momentje eruit?

Soms rol ik gewoon even over mijn bed. Ik heb zo’n heerlijk zachte pluizige sprei en draag een cosy trui. Als ik een comfy positie vind, sla ik een notitieboekje open. Op een lege pagina. Mijn hart verwarmt. Ik begin aan iets nieuws. Dromen. Brainstormen. Plannen. Nog meer dromen. Maar ook schrijf ik op waar…

Lees verder
Advertentie

Maak een website of blog op WordPress.com