Mijn blog Deeserveit.com bestaat 7 jaar!

Deeserve it is deze week jarig en bestaat daarmee alweer 7 jaar! De jaren vlogen voor mijn gevoel snel voorbij, al heb ik zeker weten van élk bijzonder moment genoten. En dat doe ik nog steeds. In deze blog blik ik kort terug op waarom ik mijn blog in het leven riep, waarover ik verhalen vertelde en hoeveel moois ik met mijn blog én van mijn lezers heb mogen ontvangen. Lees je mee?

In 2015 riep ik mijn blog in het leven omdat ik mensen wilde inspireren. Inspireren hoe je een positieve mindset kunt ontwikkelen. Inspireren hoe je élk klein maar mooi moment als iets bijzonders mag ervaren. En hoe je jezelf mag omarmen voor wie je bent.

Ik deelde verhalen over persoonlijke ontwikkeling. Ik deelde over mijn #genietmomentjes én mijn natuurfotografie. Ook deelde ik allerlei weetjes over mijn geboortestad Rotterdam. Maar ook nam ik mensen mee in mijn persoonlijke reis toen ik in 2017 op 21-jarige leeftijd kanker kreeg.

Prioriteiten stellen en genieten

De laatste jaren blog ik minder vaak dan toen ik begon, maar dat is je vast al opgevallen. Dit komt omdat ik mijn prioriteiten na kanker iets moest bijstellen. Ik heb gewoon minder energie dan voorheen, en dan moet je keuzes maken. Zeker als je iemand bent die veel dingen in het leven leuk vindt: creatief bezig zijn, fotograferen, wandelen in de natuur, boeken lezen, een sociaal leven hebben. En niet te vergeten dat mijn werk als ondernemer en het huishouden ook veel aandacht vraagt. Maar des te meer geniet ik van de blogartikelen waar ik wel tijd en energie in steek.

De mooiste complimenten en mensen steun kunnen geven

Ondanks dat ik minder vaak blog, blijf ik nog altijd bijna wekelijks de leukste en liefste reacties ontvangen op wat ik eerder op mijn blog heb geschreven of gedeeld. 
‘Ik lees dus echt niet graag, maar jouw blogs lees ik altijd van begin tot eind. Jouw schrijfstijl vind ik ook gewoon zo fijn!’ Dit is misschien wel een van de mooiste complimenten die ik regelmatig mag ontvangen. Maar ook vind ik het heel mooi dat ik met mijn eerlijke verhalen veel herkenbaarheid mag oproepen bij mensen, en deze mensen daarmee een lach, hoop of steun kan geven.

Mijn blog en werk als ondernemer

Mijn blog is zelfs – zonder dat ik er bewust mee bezig was – uitgegroeid tot het perfecte visitekaartje voor mijn werk als freelance content schrijver en -marketeer. Misschien is het zelfs wel uitgegroeid tot meer dan dat. Mijn blog laat namelijk niet alleen zien wat ik allemaal kan, weet en doe als verhalenverteller. Mijn blog vertelt ook veel over wie ik ben als persoon. En dat opdrachtgevers een goed beeld krijgen van wie ik ben, blijkt nogal belangrijk te zijn voor het aangaan van samenwerkingen. 

Dankzij mijn blog heb ik in de afgelopen 7 jaar ook veel nieuwe mensen mogen leren kennen. Zowel online als in real life. Als ik hier zo over nadenk, is dat toch eigenlijk best heel bijzonder! 

Dankjewel aan iedereen die op de een of andere manier bij mijn blog betrokken is geweest in de afgelopen 7 jaar. Zonder jou was mijn blogverhaal niet compleet geworden.

Liefs,
Dee 

Advertentie

5 reacties op “Mijn blog Deeserveit.com bestaat 7 jaar!”

 1. Ik vind je een moedig iemand ,die niet zo gauw opgeeft om te bereiken wat je voor ogen had. Mag je pad verder over rozen lopen

  Geliked door 1 persoon

  1. Dankjewel voor je lieve reactie!😊

   Like

 2. Al zeven jaar mocht ik je woorden lezen van lief en leed.
  Een lach een traan
  Doe er graag nog heel wat jaartjes bij.🥂

  🌹Aum Shantl🙏

  Geliked door 1 persoon

  1. Dankjewel! Dat doe ik zeker, met heel veel liefde.❤️

   Geliked door 1 persoon

   1. 😊🙏🌹

    Aum Shanti

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: