Mijn mooiste sneeuwfoto’s van winter 2021: Rotterdam & Oud Verlaat

Onder mijn sokken voel ik het zachte vloerkleed. Ik sta voor het raam en trek de gordijnen open. Sneeuw. Ik blijf de komende dagen binnen. Als ik iets niet ben is het een sneeuwlover. Want gladheid enzo. De dagen tikken voorbij. De sneeuw blijft liggen. Ik trek toch maar mijn schoenen aan, pak mijn camera in en ga op pad. Als ik midden in het bos om me heen kijk, besef ik dat ik al deze mooie plaatjes niet had willen missen. Ook bij een hoop andere mensen liet de sneeuw voor eventjes het coronavirus en bijkomende maatregelen vergeten. Blijdschap. Een moment om bij stil te staan én om even van na te genieten.

Ik zal mezelf nog steeds geen wintermens noemen, maar ik probeer het beste uit élk seizoen te halen. Een natuur- en fotografieliefhebber ben ik namelijk wel en dat zorgt ervoor dat ik regelmatig met mijn camera op pad ga. Voor deze blogpost verzamelde ik al mijn mooiste sneeuwfoto’s van de winter van 2021. Pak gerust nog een warme kop chocomel, want met deze foto’s hoop ik samen met jou even heerlijk na te genieten.

Sneeuw in het Kralingse Bos Rotterdam

De eerste foto’s maakte ik in het Kralingse Bos in Rotterdam. Samen met een lieve vriendin en haar leuke hondje wandelde ik een rondje. Voor de zwanen op het ijs stond ik tot over mijn enkels in de diepe sneeuw. De zon scheen fel dus ik zag de foto’s op mijn schermpje eigenlijk niet, maar met een gokje vond ik toch de goede camera-instellingen.


Fotografieshop Winter & Sneeuw Kralingse Bos

De foto hieronder vond ik zó mooi dat ik hem aan mijn fotoshop heb toegevoegd. Ben jij een echte sneeuwliefhebber en wil jij je deze winter van 2021 voor langere tijd blijven herinneren? Dan kun je dit prachtige sneeuwplaatje op fotoprint, canvas, aluminium dibond, acrylglas en meer bestellen. Klik hier.

Winter bij Oud Verlaat en de Rotte

De tweede serie foto’s legde ik vast bij Oud Verlaat en de Rotte. Samen met mijn moeder wandelde ik een stuk door de natuur. Ook kwamen we schaatsers op het ijs tegen. Zelf durfde ik het ijs dit jaar niet op, al had ik daar ook gewoon niet zoveel zin in. Maar het zonnetje scheen zo mooi dat ik me met mijn camera in de hand helemaal in mijn element voelde.

Fotografieshop Winter & Sneeuw Oud Verlaat

Ook de foto’s hieronder vond ik zó bijzonder dat jij ze kunt bestellen in mijn fotoshop. Klik hier om naar de juiste fotoserie in mijn fotoshop te gaan.

Ik heb uiteindelijk stiekem toch wel heel erg genoten van de sneeuw. Jij ook? Of ben jij lekker warmpjes binnengebleven?

Alle foto’s die je bestelt via mijn shop worden afgedrukt zonder mijn logo/watermerk erop. Deze voeg ik echter wel toe aan foto’s die ik op mijn blog deel, want helaas worden ze anders nog te vaak zonder mijn toestemming elders gebruikt.


Advertentie

2 reacties op “Mijn mooiste sneeuwfoto’s van winter 2021: Rotterdam & Oud Verlaat”

  1. Mooie winterbeelden. Ken het daar want vroeger kwam ik met de Lierse kanoclub altijd naar een treffen aan de Kralingse plas met de Rotterdamse Kanoclub.Ik ben ook geen winterlover maar ben wal telkens naar buiten geweest om foto’s te maken maar ben blij dat het toch weer voorbij is

    Geliked door 1 persoon

    1. Dankjewel voor je reactie. 🙂 Wat leuk dat je het daar kent! Inderdaad, het was leuk voor zolang het duurde.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: