I wish you A Blessed Christmas, maar wat bedoel ik daarmee?

Kerst is voor mij een feest om bij stil te staan, want Jezus is geboren en later voor mij aan het kruis gegaan. Jezus is de mensenzoon van God, de allerhoogste Koning. Door Zijn bloed ben ik vrijgezet van angst, pijn, schaamte en onzekerheid. Door Zijn bloed vergeeft Hij mijn zonden. Door zijn bloed worden jij en ik Zijn kinderen genoemd en zijn wij met elkaar verbonden. 

Even geen zin om te lezen? Als je op ‘play’ hierboven klikt, lees ik deze blogpost graag aan jou voor.

God is Jezus. Jezus is God. God houdt zoveel van ieder mens die Hij schiep, dat Hij een oplossing voor alle ellende op aarde het leven in riep. Ik vertel God al mijn zorgen, verdriet en andere negativiteit. In ruil daarvoor ontvang ik Zijn oneindige liefde, blijdschap, rust, kracht én positiviteit.

Als Jezus Koning is en jij en ik Zijn kinderen, dan zijn wij mensen allemaal prinsen en prinsessen. Besef ik eigenlijk wel hoe kostbaar ik ben? Wat ik in Gods ogen waard ben?

Ik ben precies zoals God mij gemaakt heeft. Naar Zijn evenbeeld. Uniek van binnen en van buiten. Mooi. Prachtig. Liefdevol. Blij. Sterk. Positief. Met unieke passies en talenten in mijn hart gelegd. Heb ik ze allemaal ontdekt?

God heeft mij gemaakt en is daarmee de enige die álles over mij weet. Hij kent mij zelfs beter dan ik mezelf ken. Ik focus me dus op het goede, ik focus me op God. Zodat Hij mij in het leven kan leiden. Because I deserve to be who I am meant to be. 

Toen ik dit eenmaal besefte, keek ik niet alleen met een positievere blik naar mezelf, ook naar anderen, mijn medemensen. Daarom wil ik jou met deze kerstdagen hetzelfde toewensen. 

Wij zijn allemaal niet perfect. Ik ook niet, helemaal niet zelfs. Maar wel is ieder mens ontzettend kostbaar. Daardoor blijf ik kijken naar de mooie kanten van mezelf, van jou en van de mensen waarvan ik houd. Ik zie zelfs prachtige eigenschappen die ik vanuit mezelf nooit eerder zag bij bepaalde mensen. Zelfs degenen die mij pijn hebben gedaan kan ik door God oprecht het allerbeste toewensen. 

Ik kies voor het goede leven. Ik kies ervoor om positief te zijn, om vanuit dankbaarheid naar God toe te leven én om Gods liefde aan mensen om mij heen te geven. 

A Blessed Christmas starts with me. 

Alle foto’s die je bestelt via mijn shop worden afgedrukt zonder mijn logo/watermerk erop. Deze voeg ik echter wel toe aan foto’s die ik op mijn blog deel, want helaas worden ze anders nog te vaak zonder mijn toestemming elders gebruikt.


Advertentie

2 reacties op “I wish you A Blessed Christmas, maar wat bedoel ik daarmee?”

  1. Zalige kerstmis en fijn eindejaar

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: