Win 10 x losse thee naar keuze + maatschepje! (winnaar al bekend)

Even lekker op de bankhangen met een warme kop thee in je handen, dat kunnen theeleuten als de beste. Toch is het inmiddels een normale routine geworden. Die routine mag jij misschien binnenkort wat leuker maken met theesmaken die je nog nooit eerder hebt geproefd. Van Nicole’s Choice mag ik namelijk aan een van mijn lezers maar liefst 10 proefzakjes naar keuze én een maatschepje weggeven! 

De slogan van Nicole’s Choice luidt: ‘Waar gezond een keuze is!’ Alle producten zijn zonder geraffineerde suikers, kunstmatige aroma’s en E-nummers. Komt dat even mooi uit! Dit geldt trouwens ook voor de overige producten in Nicole haar webshop. Al eerder schreef ik twee blogposten: Even theeleuten met de meest bijzondere smaken én 6 Perfecte theesmaken voor tijdens de koude maanden.

In beide berichten schrijf ik over theesoorten van Nicole’s Choice. Nu mag ik aan een van jullie een theepakkertje weggeven. Hoe fijn is dat? Even uit die dagelijkse bubbel komen en ontspannen met een nieuwe geur en een nieuwe smaak. In het kort mijn mening over de losse thee die ik heb geproefd: ‘de geur die ik ruik en de smaak die ik proef, laten mijn ogen sluiten en mijn gedachten dromen.’

Wat kun je precies winnen?
10 proefzakjes losse thee naar keuze van Nicole’s Choice + een maatschepje

Wat moet je doen om te winnen?
(Indien je geen Facebook hebt, kun je de eerste stap overslaan)
Stap 1: Volg de Facebookpagina van Deeserve it én Nicole’s Choice
Stap 2: Vertel in een reactie op deze winactie/blogpost op Facebook, Instagram of Deeserve it, waarom je graag wil winnen, delen mag. Hoe origineler, hoe beter.

Meedoen kan tot en met zondag 26 november. Over precies twee weken, op maandag 27 november, maak ik de winnaar bekend. De winnaar wordt gekozen op basis van de origineelste reactie. Dit kan zijn: dé reden waarom iemand wil winnen of bijvoorbeeld op welke manier degene reageert (foto, filmpje).

Laatste tip:
Wees niet bang om je fantasie en creativiteit te gebruiken.

Deeserveit_thee_bijkomen-9klein

Ik kijk uit naar jullie reacties!
Succes en Liefs,
deeserveit-dee-logowit

 

Advertentie

9 reacties op “Win 10 x losse thee naar keuze + maatschepje! (winnaar al bekend)”

 1. Weerom een heel interessante post.Ikben zelf een theedrinker.Gezellig een geurige thee drinken bezorgt mij mijn zen moment

  Geliked door 1 persoon

 2. Andrea de ruiter Avatar
  Andrea de ruiter

  Heerlijk! Ik ben dol op losse thee en leuk om nieuwe smaakjes te kunnen proberen! Ben bijna klaar met school en dan zwangerschapsverlof, dus mooi te tijd om lekker te kunnen genieten van een heerlijk kopje thee!

  Geliked door 1 persoon

  1. Dat is zeker een goede reden om van een kopje thee te genieten! Leuk dat je meedoet aan de winactie! =D

   Like

 3. De hele december maand allemaal verschillende theetjes drinken op de bank, netflix, dekentje erbij. Ja dat lijkt me heerlijk!!! 💕

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik hou ervan om thee te drinken! Of dat nou alleen op de bank ik of samen met iemand! Ik ben weer vrijgezel en ook al klinkt theeluiten niet echt als een bezigheid waar mannen op zitten te wachten, toch lijkt het mij leuk om op mijn volgende afspraakje deze thee te kunnen testen! En ohja! 27 november ben ik jarig! 😀

  Geliked door 1 persoon

 5. Mijn moeder en ik zijn dol op het uitproberen van verschillende soorten thee. We kennen dit merk allebei nog niet, dus ben benieuwd!

  Geliked door 1 persoon

 6. Oeehhh..!!

  Losse thee!
  Ruikt vaak nóg lekkerder dan thee uit een ‘fabrieks’zakje. Yum!

  Ik zou deze gezonde thee zonder E-nummers graag proeven (in deze donkere dagen!).

  Have a fanTEAstic day!

  Geliked door 1 persoon

 7. Ik wil winnen omdat ik echt van thee hou en vooral in de winter ik heb ook wat dingen van nicoles choice dus ik zou dit wel als een vooraatje wel willen 😍😍😍

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: