Save-the-Date fotoshoot bij zonsondergang

Mijn lippen voelen als verdoofd en mijn vingers voelen nauwelijks nog waar de knopjes op mijn camera zitten. Ruim een halfjaar geleden mocht ik midden in de vrieskou rond zonsondergang mijn zus en haar vriend op de foto zetten. Een speciale foto die ze naar vrienden en familie konden sturen om hun trouwdatum alvast vrij te houden. Ook wel Save-the-Date genoemd. 

Een ijzige kou snijdt in onze gezichten. Om wat tijd te besparen maak ik al wat ‘proeffoto’s’ terwijl het bord wordt beschreven en het slingertje wordt opgehangen.

Ik draag nog een winterjas en sjaal, maar het stel heeft deze voor de foto uitgetrokken. Dat staat anders namelijk niet zo fantastisch… En ja, voor een mooie foto moet je soms wat  over hebben. Al heb ik wel een klein beetje medelijden met ze. Toch laat ik me daardoor niet opjagen.

Foto’s gemaakt met Canon 600d en 50mm lens in het Biesbosch in Dordrecht.

Het was vlak voor zonsondergang toen we begonnen met de fotoshoot. Na een halfuurtje besloten we in een cafeetje even op te warmen onder het genot van een heerlijk bakje cappuccino. Toen zagen we de lucht verkleuren, en hoe. Zoveel kleur had ik werkelijk nog nooit zo intens gezien. We besloten daar gebruik van te maken:

Ondertussen kwam er ook nog een hondje even kijken wat die twee mensen daar aan het doen waren…

De foto’s met het silhouette vonden ze beide erg mooi. Helaas was het op deze manier niet meer helemaal mogelijk om de boodschap op het bord te lezen. Maar dat loste ik met een beetje creativiteit ook op. Zie hieronder de uiteindelijke foto die het is geworden:

Save_Date_Vink_2017
Een paar weken geleden heeft dit prachtige stel hun trouwkaart verzonden. Ook daar mocht ik de foto’s voor maken. Benieuwd naar die fotoshoot, of ‘loveshoot’? Binnenkort zal ik daar ook een blogpost over maken, dus houd mijn blog en social media maar goed in de gaten.

Liefs,
deeserveit-dee-logowit

Advertentie

2 reacties op “Save-the-Date fotoshoot bij zonsondergang”

  1. Altijd leuk om een stel vast te leggen…Dat gaat wel makkelijker als het om naaste familie gaat…

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: