Wat zal 2017 mij brengen?

Op een rustige middag zit ik aan tafel met mijn laptop voor me. Een blog schrijven over mijn ‘goede voornemens’ voor 2017? Hmm, ik doe eigenlijk nooit zo mee aan dat soort dingen. Toch kan ik de jaarwisseling natuurlijk niet negeren. Daarom een korte blik op wat ik kan verwachten van 2017 én waarover ik het komende jaar dus onder andere zal bloggen.

Ten eerste wil ik iedereen inclusief mijn lieve volgers een gelukkig 2017 wensen, bij deze!

Studeren, bloggen, fotograferen
De komende maanden zal ik weer volop bezig zijn met studeren. Na de kerstvakantie nog een paar weken bikkelen om het tweede blok af te sluiten. Om dan te beginnen aan een nieuw blok met weer nieuwe opdrachten. Doordeweeks woon ik nog steeds in Ede en in het weekend ben ik weer in Rotterdam of Dordrecht te vinden.

Natuurlijk zal ik mijn camera regelmatig gebruiken en kunnen jullie dus weer fotografieberichten voorbij zien komen. En daarbij blijf ik ook gewoon lekker bloggen over het vinden van geluk in het dagelijks leven, hoe je het beste uit jezelf kan halen en meer.

Mediareis & Zomervakantie
Ergens aan het einde van het schooljaar zal ik voor mijn studie naar het buitenland moeten. Oh, wat erg… Haha! Helaas, niet voor vakantie. Nee, voor een ‘mediareis’. De bedoeling is om op de plek van bestemming journalistieke (of communicatieve) opdrachten te vervullen om zo de reis terug te kunnen betalen (winnen). Ik weet nog niet waar de reis naartoe gaat, dat blijft dus nog even een verassing.

Ik zie uit naar de zomervakantie. Niet omdat ik studeren zo erg vind, maar omdat ik dan heerlijk kan bijkomen van het afgelopen schooljaar. Plus extra energie kan steken in dat wat ik het liefste doe: fotograferen, schrijven en creatief bezig zijn. Misschien dat ik dan ook met wat realistische fictie-verhalen kan beginnen. De ideeën daarvoor stromen in elk geval al in grote delen door mijn hoofd.

Stage
Na de zomervakantie wordt het ook leuk. Als dit schooljaar alles goed gaat, mag ik op stage voor een halfjaar. Binnenkort ga ik daar dan ook al naar zoeken. Wordt het een stage bij een lifestyle- of mindstyle-tijdschrift? Of toch een literaire (journalistieke) studie? Dat wordt nog even spannend.

Ik hoop ook in 2017 weer te kunnen genieten van mijn vriendinnen, familie en vriend. Ik houd namelijk van gezelligheid met de mensen waar ik het meeste om geef.

Ik zit nog steeds met mijn laptop voor me. Het glas waar cola in zit, is voor de helft leeg. Ik tik even wat er zo in me opkomt. Aan al het bovenstaande moest ik even denken bij het jaar 2017. Maar er kan nog veel meer komen natuurlijk. Opties staan open. En waar ik het meest naar uitkijk? Voor nu: de zomervakantie én de stage.

Waar kijk jij het meeste naar uit in 2017?


Liefs, Dee

Advertentie

3 reacties op “Wat zal 2017 mij brengen?”

 1. Dat je gevoel en je dromen waar mag maken in 2017. Met deze wens ik je dan ook het allerbeste toe voor dit nieuwjaar.

  Aum Shanthi

  Geliked door 1 persoon

  1. Dankjewel en hetzelfde natuurlijk!:)

   Geliked door 1 persoon

 2. Ik wens je dat al je plannen uitgevoerd kunnen worden met succes.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: