Mijn 9 favoriete hoogtepunten van 2016

Als ik 2016 één woord mocht geven, zou het ‘vernieuwing’ zijn. Ik ging op kamers wonen, haalde mijn propedeuse en ontdekte veel nieuwe natuurplekjes. Daarnaast maakte ik nog wat meer mooie dingen mee in 2016. Kijk en lees je met mij mee?

IMG_3146

In het begin van 2016 zat ik eigenlijk niet zo lekker in mijn vel. Veel drukte op school en het heen en weer reizen begon me steeds meer moeite te kosten. Ik had eigenlijk amper tijd om van de kleine dingen te genieten. Daarom besloot ik toch maar op kamers te gaan. Zo gezegd, zo gedaan. Ik begon vanaf april mijn uitzet te verzamelen en verhuisde in mei van de allermooiste stad Rotterdam naar Ede.

Na de verhuizing kreeg ik al snel wat meer rust. Ik ontving weer energie en eigenlijk was op mezelf wonen helemaal zo gek nog niet. Geen regels, geen gezeik. Ik kon me weer volledig richten op school, vriendinnen, leuke dingen en mijn blog. Na een paar weken kreeg ik alleen toch wel een beetje heimwee naar de échte stad. Want Ede is eigenlijk niet veel meer dan uhh een ‘gat’. Dus in de weekenden was ik sindsdien weer in Rotterdam te vinden. Voor mij een goede afwisseling.

Concert

In mei ging ik ook weer eens naar een concert. Dit keer van 5 Seconds of Summer. Daar schreef ik nog een blogartikel over: “Ooit was ik zo’n diehard fangirl’.

https://www.instagram.com/p/BFr4RHyuI0g/?taken-by=deborahdemeijer

Propedeuse

2016 is het jaar dat ik mijn propedeuse haalde van de opleiding journalistiek. Én dus over mocht naar het tweede jaar!

 

Stads- en natuurfotografie

2016_collage_02
Afgelopen jaar ben ik naar verschillende steden of gebieden in Nederland geweest om wat beelden vast te leggen. Voorthuizen, Barneveld, Arnhem (centrum), Park Sonsbeek in Arnhem, de Posbank, Epe, Amsterdam, Rotterdam (natuurlijk), en Brussel.

2016_collage_03Dordrecht

En één stad wil ik in het bijzonder noemen, omdat ik daar een beetje verliefd op ben geworden. Zo oud, zo mooi, zo puur, zo knus, zo schattig. Dat is Dordrecht.

Kleurtjes in de lucht

2016_collage_04

Ennn dit najaar heb ik volop genoten van de prachtige zonsondergang met alle mogelijke kleurtjes! 🙂

Uitbreiding fotografie

tamron_18200-1-van-1klein

Ja, in 2016 heb ik mijn leuke camera ook weer mogen gebruiken! 🙂 En dit jaar mag ik afsluiten met de aanschaf van een nieuw objectief: Tamron 18-200mm. Hiermee kan ik (vooral bij natuur- maar ook stadsfotografie) net wat meer op afstand scherp krijgen. =)

Kortom was 2016 een heel mooi jaar voor mij! En wat waren jullie hoogtepunten? In elk geval wens ik iedereen alvast een fijne jaarwisseling!

Liefs, Dee

Advertentie

10 reacties op “Mijn 9 favoriete hoogtepunten van 2016”

 1. De 9 van 2016. Geweldig artikel, ik word er gewoon blij van als ik het lees. Op naar 2017. Ben nu al benieuwd naar de 9 van 2017. Groetjes en een mooie en liefdevolle jaarwisseling.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik wens je evenveel geluk en bloggenot voor 2017 als voor het verlopen jaar Dee. Ik kom hier regelmatig kijken en zal dat ook volgend jaar doen. Blijf even spontaan en positief zoals je nu bent.
  Nog een prettig eindejaar.

  Geliked door 1 persoon

  1. Wat een leuke reactie! Dankjewel! 🙂

   Geliked door 1 persoon

 3. Ik wens je nog heel veel geluk en liefde toe in het jaar 2017.
  Blijf zoals je bent en deel je prachtige verhalen verder.

  Aum Shanthi

  Geliked door 1 persoon

 4. Leuk artikel, fijn om te lezen! Mijn jaaroverzicht (Ik blog vanaf juli..Half jaar overzicht dus) komt vanavond online. Daar vind je al mijn hoogtepunten! 😉

  Fijne jaarwisseling!

  Geliked door 1 persoon

  1. Leuk, ik zal morgen even kijken! 🙂

   Geliked door 1 persoon

 5. Heerlijke foto’s en belevenissen.Wens je nog een mooier en scccesvoller 2017

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: