Sfeerimpressie van de Swan Market

Unieke sieraden, kleding, vintage, bedrukte broodplanken, plantjes, speciaal bier, veel tekstprintjes, live muziek, een springkussen voor de kids en hééél veel soorten voedsel. Dát was allemaal te vinden op de Swan Market in Rotterdam. Ik geef jullie maar al te graag een korte sfeer impressie, want natuurlijk had ik weer mijn camera mee.

Altijd zei ik al “Ik wil daar echt nog een keer heen!” En afgelopen zondag was het dan zover. Mijn eerste indruk was ‘leuk’, ‘gezellig’, ‘druk’, ‘jong’ en vooral: ‘origineel’. Kortom waren het allemaal verschillende kraampjes van verschillende jonge ondernemers ondergebracht onder één dak in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Toch was er één kraampje die ik het allerleukste vond. En dat was: ‘Trendy met hout enzo’. Helaas, had ik geen geld bij me, gezien ik er in eerste instantie alleen was om samen met een studiegenoot een sfeerreportage voor school te maken. Dus heb ik er niet eentje mee naar huis kunnen nemen. Maar, ik treur nog niet, want er komen nog genoeg ‘Swan Markten’ aan. Hopen dat het kraampje van Trendy hout enzo er ook weer staat.

Op de foto: Het kraampje van ”Trendy met hout enzo’ op de Swan Market in Rotterdam

De sfeerreportage is binnenkort te vinden op Nieuwsvallei.nl. Ik kan in elk geval zeggen dat we een aantal ondernemers van start ups, wat bezoekers en klanten hebben gesproken. De meeste kwamen heel positief aan het woord. En zelfs spraken we twee dames die helemaal uit het puntje van Brabant speciaal naar de Swan Market kwamen in Rotterdam.

swanmarket-14-van-15
swanmarket-13-van-15

Té leuk en té veel kraampjes betekent eigenlijk: aan elke doelgroep is wel gedacht. Dus: voor ieder wat wils! 🙂

Ben jij al wel eens op de Swan Market geweest? Wat vond jij ervan?

Oja, hier de Facebookpagina van ‘Trendy met hout enzo’, om het even uit te checken. 😉

Liefs, Dee

 

Advertentie

4 reacties op “Sfeerimpressie van de Swan Market”

 1. Hey Girl!
  Great! Lovely spulletjes! Love it!😍Especially die broodplankjes!
  ThnQ for sharing het was leuk om mee te kijken en te lezen!💋
  Hugz, MIss B.💋

  Geliked door 1 persoon

  1. Dankje voor je leuke reactie! 🙂

   Geliked door 1 persoon

   1. Your Welcome Dear ! It’s a pleasure😄😙😙

    Geliked door 1 persoon

 2. Ziet er echt een leuke ,originele markt uit.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: