Dit is hoe 2015 er voor mij uitzag…

PicMonkey CollageHet jaar 2015 ging ik met een heleboel gezelligheid in. Een hele woonkamer vol met vrienden en vriendinnen, knallend vuurwerk buiten, heel veel oliebollen en nog meer champagne… dat was me nog eens een nacht!

En toen werd het ochtend… Iedereen kwam langzaam van start… en vervolgens kwam pas het échte besef: “het is alweer 2015!” Een nieuw jaar voor nieuwe spullen, nieuwe ervaringen, nieuwe ontmoetingen, nieuwe hobby’s en nieuwe kansen. En al die nieuwe ‘dingen’ kwamen uit. Lees je mee?

Januari & Februari 2015
De kerstvakantie was voorbij en dat merkte ik ook! De boeken moesten weer open en de pen weer in de hand. #Blokkenvoormijntoekomst , want dat Vwo-diploma moest dit jaar toch écht wel gehaald worden!
IMG_0548k
Maart 2015

Na de laatste toetsweek van mijn middelbare schooltijd was het weer eens tijd om naar een concert te gaan: The Script werd het! Samen met twee vriendinnen ging ik voor de tweede keer alweer naar deze band. Ook dit keer was ongetwijfeld weer een onvergetelijke ervaring! In de tussentijd moest ik thuis heel wat dozen inpakken met spullen en wat nieuwe spullen regelen.

April 2015
Van de ene wijk verhuisde ik met mijn moeder naar een andere wijk in Rotterdam. Voor de rest van de maand gold: blokken, blokken en nog eens blokken voor de centrale examens van volgende maand.

FullSizeRender (1)Mei 2015
De laatste lootjes werden geteld en toen kon het feest beginnen: urenlang zwijgend, ploeterend, denkend in het zweet die centrale examens proberen te klaren. Direct na mijn examens ben ik begonnen met bloggen (Ja, deze blog: Deeserve it, al stond er toen nog .wordpress. tussen). En toen… ontdekte ik ook weer mijn camera!

IMG_1124.CR2
Juni, Juli & Augustus 2015: Zomervakantie
JAAAA, GESLAAAAGD VOOR VWO! Wat was ik BLIJ! =D
Na mijn examenfeestje, wat uiteraard super gezellig was met iets te veel lieve mensen op mijn té kleine veranda in de achtertuin, werd het ook weer eens tijd om los te gaan in ons ‘stamcafé’ in het centrum.

Verder met yoga…
IMG_5411Twee bezoeken aan de kaakchirurg … (Die kun je hier teruglezen: http://deeserveit.com/2015/07/31/mijn-bezoek-aan-de-kaakchirurg-deel-1/ )

magicmikexxlposter2kkEn voor het eerst ben ik naar een van de Pathé Ladies Nights geweest (zie: http://deeserveit.com/2015/07/02/pathe-ladies-night-magic-mike-xxl/). Ook ben ik naar een super gave vuurwerkshow/wedstrijd geweest in Scheveningen (zie: http://deeserveit.com/2015/08/24/genieten-van-lichtpuntjes-vuurwerkshow/) én ik kreeg te horen dat ik was aangenomen voor de opleiding journalistiek!

September 2015
Deze maand werd voor mij een begin van een nieuwe periode in mijn leven: studeren. Mijn nieuwe klasgenoten ontmoet, nieuwe docenten ontmoet, kennis gemaakt met een nieuwe manier van leren en elke schooldag anderhalf uur heen en weer reizen met de trein. Ronduit spannend, maar toch zo gaaf!
29 september was het dan zo ver, ik kocht mijn eigen domeinnaam: Deeserveit.com 🙂 met al meer dan 100 volgers!

Oktober 2015
20 jaar geworden!

November 2015
Ik moet voor het eerst iemand officieel interviewen… dat was wel even spannend, maar met als gevolg dat mijn eerste gepubliceerde artikel in de lokale krant stond! Wat was ik enorm trots op mezelf!
Énnn wat ik nog meer deze maand heb gedaan…. Mag ik eigenlijk niet vertellen… Misschien heeft het iets te maken met een bezoekje aan de studio van een of ander televisieprogramma…? Of niet… Wie zal het zeggen?

En natuurlijk stond ik stil bij de aanslagen in Parijs… wat was dat verschrikkelijk.

December 2015
Mijn tweede zelfgeschreven artikel werd in de lokale krant gepubliceerd!:) Én voor het eerst mocht ik samen met een klasgenootje een interview met een wethouder filmen voor een TV-item, super gaaf! Daarna volgde nog een paar interviews voor geschreven artikelen, de eerste stappen zijn gezet.

Ondanks dat ik het nog best druk heb met schoolopdracht in de kerstvakantie… heb ik toch écht wel fantastische en enorm gezellige kerstdagen gehad!
IMG_2849S

2015 in een paar zinnen:
Het afgelopen jaar is er enorm veel voor mij veranderd. Ik ben verhuisd, ik zei ‘dag’ tegen de middelbare scholier en ‘hallo’ tegen student zijn. Mede daardoor heb ik dit jaar opnieuw veel mensen mogen leren kennen. Daarbij begon ik mijn eigen blog en kocht een domeinnaam. Én heb ik enorm veel mogen leren wat betreft journalistiek én zijn mijn eerste twee artikelen zelfs al gepubliceerd in een lokale krant. Wie had dit allemaal ooit gedacht?!

Ik ben enorm dankbaar voor het jaar 2015 en ik hoop dat ik dit volgend jaar weer kan zeggen over 2016. Mijn lezers wens ik dit ook toe en daarbij wil ik nog zeggen: Een fijne jaarwisseling toegewenst en alvast een gelukkig nieuwjaar!

Liefs, Dee

“May all your wishes come true”
~Deeserve it

Advertentie

8 reacties op “Dit is hoe 2015 er voor mij uitzag…”

 1. Een mooi jaar voor je Dee!

  Geliked door 1 persoon

 2. Een succesvol 2016 wens ik je toe

  Aum Shanthi

  Geliked door 1 persoon

 3. Mooi overzicht zo! Die grote Gummy Bear was ik alweer lichtelijk vergeten, maar gezien er weer wat verjaardagen aankomen, vraag ik me nu wel af of ze ergens te koop zijn? En zo ja, waar? Ik hoop dat je het weet! Een hele fijne jaarwisseling en al het beste voor 2016! Xoxo

  Geliked door 1 persoon

  1. Helaas kan ik je dat niet vertellen… Ik heb hem zelf ook gekregen dus heb geen idee.. 😦

   Geliked door 1 persoon

   1. Jammer! Ik ga wel even wat zoeken dan 😉 In ieder geval bedankt! Xoxo

    Like

 4. Wow Dee, wat een mooi en uitgebreid verslag!
  Dat je geslaagd bent voor je VWO springt er wel uit hè. Was natuurlijk ook een giga mijlpaal!
  Ik wens je veel geluk, gezondheid, gezelligheid en blogplezier in 2016!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: