Ja toch, niet dan! – Wandelen over de Willemsbrug

IMG_9834Afgelopen week moest ik ergens op het Noordereiland zijn. Op de heenreis pakte ik dan ook lekker gemakkelijk de bus. Naja, gemakkelijk… Ik stond bij Blaak te wachten op de bus, maar deze kwam gewoon niet opdagen. Nadat de wachttijd een minuut op ‘0’ stond te knipperen, verdween de bus van het bord af. Lekker dan. Maar niet getreurd, over een paar minuten zou de volgende komen… Uhh, niet? Oké, gelukkig is drie keer scheepsrecht en inderdaad de derde bus kwam wel.

Af en toe zie ik wat blaadjes in de lucht dwarrelen. Ik voel een zacht briesje door mijn haren waaien en zie het zonlicht glinsteren op het water. Wauw, wat een mooie dag. Ik besluit dan ook om terug lekker over de Willemsbrug te lopen. Genietend van het heerlijke weer en een prachtige stad.

Ik wil het mooie plaatje vastleggen om dit met anderen te kunnen delen. Dit moet wel snel gebeuren, want ik wil er zelf ook nog even écht van genieten. Hierdoor pak ik mijn mobiel en maak een paar foto’s, totaal vergeten dat ik in mijn tas gewoon een spiegelreflexcamera heb zitten. Maar goed, soms, heel soms gaat het in het leven niet altijd om de kwaliteit die je levert, maar om de intentie waarmee je iets doet.

IMG_9837

“Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, een wandeling over de Willemsbrug? Doe maar gauw!”

Ja toch, Niet dan!

~Deeserve it

Advertentie

3 reacties op “Ja toch, niet dan! – Wandelen over de Willemsbrug”

  1. Is toch een mooie foto van ons rotjeknor he Deborah, ech wel nie tan, en dan de willempebrug op de achtergrond.

    Geliked door 1 persoon

  2. Op de bus kan je niet altijd rekenen maar op je benen wel.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: