www.Deeserveit.com is een feit!

23 mei 2015 ben ik begonnen met bloggen. Ik maakte een deal met mezelf: bij de 100 volgers op WordPress ga ik verder met een eigen domeinnaam. Ondertussen is het vandaag 29 september 2015 en kan ik jullie vertellen dat ik de 100 volgers heb bereikt!

Omdat ik me altijd graag aan afspraken houd, deel ik bij deze mee dat Deeserveit.com een feit is! 🙂

Ik wil mijn lezers heel erg bedanken, want zonder jullie zou ik het nergens voor doen. Ook degene die (regelmatig) een blogbericht liken of reacties geven, bedankt! Ik hoop dat jullie mij blijven volgen en ik hoop dat ik jullie nog heel lang kan voorzien van nieuwe berichten, want ik ben er nog niet klaar mee!

Liefs Deborah (Dee)

~Deeserve it

Advertentie

11 reacties op “www.Deeserveit.com is een feit!”

 1. Gefeliciteerd! Blijven gaan!

  Geliked door 1 persoon

 2. Van harte gefeliciteerd Deborah. Een mijlpaal is bereikt. Ik kom graag regelmatig ff kijken op je blog.Je hebt de gave de gewone dingen in het leven bijzonder te maken en dat trekt mensen. En nu dan je eigen website. Nogmaals gefeliciteerd en ga zo door, ech wel niet tan.

  Geliked door 1 persoon

 3. Proficiat ! Mooie deal om te mogen verwezenlijken 🙂

  Geliked door 1 persoon

 4. Gefeliciteerd Deborah! Je hebt het verdiend…

  Geliked door 1 persoon

 5. Blijf ervoor gaan.

  Aum Shanthi

  Geliked door 1 persoon

 6. Gefeliciteerd! Je verdient het het is een leuke blog

  Geliked door 1 persoon

 7. Dankjulliewel voor de leuke reacties! 🙂

  Geliked door 1 persoon

 8. Gefeliciteerd! Goed bezig 🙂 Xoxo

  Geliked door 1 persoon

 9. Gefeliciteerd ! Nu op naar de 250 volgers 🙂

  Geliked door 1 persoon

 10. Gefeliciteerd! Lekker doorgaan hoor!
  Ik heb niet altijd tijd om uitgebreid te reageren, maar kom wel vaak langs hoor! XXX

  Geliked door 1 persoon

 11. Knap gedaan en het is hier best interessant

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: