Ja toch, Niet dan! – De Rotterdampas

Vorige week heb ik dan eindelijk de Rotterdampas kunnen halen voor een studententarief van €12,50. Voor wat je hiermee allemaal kunt doen, is dit écht spot goedkoop. Wat je met zo’n pas dan precies kan, ga ik je nu vertellen.

Met de Rotterdampas kun je erg veel korting of (onbeperkt) gratis entree krijgen bij activiteiten, musea, sport proeflessen, zwembaden, bioscopen, restaurants in én rondom Rotterdam. Zo kun je bijvoorbeeld één keer gratis naar Pathé en krijg je op de volgende bezoeken €3,50 korting. Welke acties nog meer allemaal gelden kun je vinden op: http://www.rotterdampas.nl/acties , waar je ook nog eens selectief kunt zoeken. Ik zou zeggen, zeker als je student bent in Rotterdam, bekijk deze acties eens want dit kan je een hooooop kosten schelen!

Er is alleen één maar als je de Rotterdampas voor een studententarief wil halen en dat is dat je ín Rotterdam moet wonen (én een voltijd student bent). Anders kun je alsnog de pas halen, maar voor het volle tarief van €60,-. Dit geldt ook voor niet-studenten die in of buiten Rotterdam wonen. Buiten het studententarief, geldt ook voor kinderen t/m 17 jaar een tarief van €12,50 en voor de overige tarieven verwijs ik je naar de site.

Kortom: Een leuke pas voor kortingen en gratis activiteiten in Rotterdam!

Ja toch, Niet dan!

~Deeserve it

Advertentie

Eén reactie op “Ja toch, Niet dan! – De Rotterdampas”

  1. Leuk zo’n Rotterdampas. Alleen als je werkt mot je er dus gewoon effe €60,00 voor betalen. Laat ze dan lekker de vinkentering krijgen. Die gasten denken dan dat je dat wel makkelijk ken betalen. Zijn ze nou helemaal van de pot gerukt, stelletje afleggers.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: