Ja toch, niet dan! – Wereldhavendagen 2015

Natuurlijk deed de haven van Rotterdam dit jaar ook weer mee aan de Wereldhavendagen! Ik heb vandaag dan ook maar even een kijkje genomen.

Er waren vooral wat demonstraties op het water van verschillende boten. Daarnaast stonden er enkele stands met informatie of leuke ‘uitpobeersels’, dit was allemaal wel voornamelijk op kinderen gericht.
IMG_3279 IMG_3303 IMG_3398

Het grote cruiseschip ‘Pride of Rotterdam’ was in de haven, deze werd getrokken door een heel klein bootje. Dat was best leuk om te zien. Het schip lag even tegenover de Cruise Terminal, die ik ook maar gelijk even op de foto heb gezet. De Cruise Terminal was vroeger namelijk de vertrek- en aankomsthal voor cruiseschepen.
IMG_3331 IMG_3332

Ik ben ook nog even op een Brits marineschip geweest. Dit was erg indrukwekkend om te zien. Van kanonnen tot het ‘reddingsbootje’. En binnenin konden mensen nog even wat geweren vasthouden!
IMG_3352 IMG_3357 IMG_3383
IMG_3372IMG_3389

Het was alleen wel een beetje jammer van het weer. Desondanks zijn er deze afgelopen dagen wel degelijk velen mensen naar de haven van Rotterdam geweest om te genieten van de wereldhavendagen!
IMG_3306

Ja toch, niet dan!

~Deeserve it

(Sorry dat ik een dag te laat ben, volgende week is er wel weer gewoon op zaterdag een nieuwe Ja toch, niet dan!)

Advertentie

Eén reactie op “Ja toch, niet dan! – Wereldhavendagen 2015”

  1. Leuk Dee, we waren ook van plan naar de wereldhavendagennte gaan om te fotograferen, maar door het weer hebben we het afgeblazen. Nu hebben we een indruk hoe het was. Dank je

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: