Genieten van ‘Lichtpuntjes’ (Vuurwerkshow)

Is het niet prachtig hoe een vuurwerkshow vele mensen bij elkaar kan brengen? Af en toe ga ik wel eens naar zo’n show om ervan te genieten. Vrijdagavond was ik dan ook aanwezig bij de vuurwerkwedstrijd in Scheveningen waar Italië en Nederland aan de beurt waren. Erg indrukwekkend.

IMG_2663SkVooral de foto bij deze alinea zegt meer dan duizend woorden over hoe ik het heb ervaren. Ik stond op de duinen, dus niet op het strand zelf, waardoor ik de mensen op het strand wel op de foto erbij kreeg. Bovenin de foto zie je het prachtige vuurwerk dat de lucht in wordt geknald en onder zie je dan ook de schaduwen van de mensen op het strand. Omdat het meer dan een paar personen zijn die je ziet, krijg ik hier wel een warm gevoel bij van ‘samen’ zijn.

Natuurlijk ben ik me ervan bewust dat er duizenden euro’s in een keer Bam weg zijn, maar ach soms is het het meer dan waard. Gewoon, even genieten van al die mooie lichten en figuren. Ik moet zeggen dat Italië soms een beetje eentonig was, maar Nederland heeft mij daarentegen erg verrast! Wauw, wat een show! Erg mooi. Zeker lekker aan het strand, geeft mij in elk geval altijd een extra ‘vrij’ en lekker gevoel.

Van vuurwerk kan je misschien niet lang genieten, maar toch wil ik het wel vergelijken met ‘lichtpuntjes’ in jouw leven. Deze lichtpuntjes zullen namelijk ook niet lang duren, daarom wil ik je er nogmaals aan herinneren dat je ervan moet genieten op het moment dat ze er zijn!

Ook doet vuurwerk mij altijd denken aan het nummer van Katy Perry ‘Firework’ (wie denkt hier niet gelijk aan…?). Hierin zingt zij dat ondanks dat iemand zich voelt alsof het allemaal geen zin meer heeft, er toch altijd een ‘deeltje’ in jou zal zijn die ‘de knop kan omzetten’ (als het ware). Dit ‘deeltje’ moet je vasthouden en uitbreiden. Deze boodschap zingt zij met vuurwerk als voorbeeld van ‘dat deeltje’. Kan erg motiverend zijn!

IMG_2855S

IMG_2663SIMG_2663SkIMG_2848SIMG_2855S

~Deeserve it

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: