Pathé Ladies Night – Magic Mike XXL

magicmikexxlposter2kkGisteravond was het dan zover: dé première van Magic Mike XXL, waar toch wel heel erg veel ladies naar uitkeken! De cast, waaronder Channing Tatum natuurlijk, was aanwezig in Amsterdam. Helaas voor mij moest ik genoegen nemen met Pathé Schouwburg in Rotterdam, maar ook dat was zeker niet verkeerd! Daarom een verslagje van deze avond.

Eerst wil ik even mededelen dat ik erg opgelucht was dat ik gisteravond überhaupt aanwezig kon zijn, want gezien mijn gezondheid gaat het de laatste tijd niet zo heel goed. Hiervoor moest ik dinsdagmiddag naar de dokter en dat was achteraf maar goed ook. Het advies en medicijnen van de dokter sloegen erg snel aan, waardoor het woensdag al stukken beter ging (nu al helemaal). Hierdoor heb ik tot mijn grote spijt wel mijn diploma-uitreiking moeten missen van school, maar goed ik had even geen andere keuze. Hier ga ik dan ook verder niet over uitweiden. In ieder geval kon ik wel bij Pathé Ladies Night aanwezig zijn, om zo even verwarring te voorkomen.

Binnenkomst
Met een vriendin ging ik dus gisteravond naar Pathé Ladies Night. In de mail stond dat het slim was om een uur voor aanvang aanwezig te zijn. Achteraf gezien is dit naar mijn mening wel erg ruim genomen. Toen wij binnen kwamen, moesten we de kaartjes laten zien en konden we gelijk doorlopen en kregen we een glaasje Prosecco aangereikt. Het viel meteen op dat alle werknemers bij Pathé een erg vriendelijke en enthousiaste uitstraling hadden. Ook konden we nog even met “ahumm” ‘erg mooie’ en getrainde mannen op de foto, wat natuurlijk wel te verwachten was bij een avond in het teken van Magic Mike XXL. Er waren ook wat kraampjes met beautyproducten, maar toch hadden we dat al snel gezien. Toen moesten we even wachten tot de zaal open ging.
IMG_7226IMG_7231k

Eenmaal in de zaal
Wij hadden al best vroeg van tevoren kaartjes gekocht, waardoor we in zaal 1 (de grootste zaal van Pathé Schouwburg) mochten zitten. Bleek dat we ook nog perfecte plekken in het midden ergens in een bovenste rij hadden, kan niet beter zou je denken. Toen we eenmaal onze stoelen gevonden hadden, vonden we de beloofde goodiebag en een drankje en popcorn voor tijdens de film. Maar dat was nog niet alles. Om 21.00 begon een jongeman in een microfoon te praten en gaf een aantal prijzen weg in de zaal, waar een leuke interactie ontstond. De laatste ‘hoofdprijs’ was voor heel de zaal en dat waren…….. Twee Live Male-Entertainers, jawel! Toen keek ik even naar links en zag ik twee ‘politieagenten’ de trap af lopen. Ja, het waren erg goede entertainers, haha. Ook dat, kon eigenlijk niet missen bij zo’n film. Vlak voor de film kregen we een video-boodschap van de cast te zien op het scherm, die ons veel plezier wensde (in Amsterdam opgenomen gister), wat leuk! Hierna begon dan datgene waar het allemaal om draaide: dé film.

(Let op: de rest van dit verslag kan onthullende informatie over de film Magic Mike XXL bevatten!)

Dé film
Wauw, wat een aandachttrekkende film is het toch. Van begin tot het einde zat iedereen aandachtig te kijken. Natuurlijk zat die leuke humor er weer in. Wat ik toch wel knap vind, is dat de film even goed, misschien wel beter is als de eerste. Dit deel vond ik namelijk veel sentimenteler of ‘intiemer’ en ja…. Hier zijn vrouwen toch wel gevoelig voor. Zo vond ik de scène op het benzinestation, waar Dick op het nummer ‘I Want It That Way’ van de Backstreetboys een vrouw (voor het eerst in haar leven) aan het ‘lachen’ probeert te maken, terwijl de rest Dick toejuicht van achter het raam, erg hilarisch maar ook erg ‘mooi’. Wat ook een leuk momentje is die blijft hangen (sorry als de zin net iets anders was) is toch wel de “I’m more of a cookie-guy”-zin van Mike, die deze scène dan afsluit met een geweldige “I’m Magic, Magic Mike”. Ook de scène in een huiskamer waar het nummer ‘Heaven’ werd gezongen, was erg mooi.

Een aanrader dus?
Jazeker! Magic Mike XXL is zeker de moeite waard om te zien. Wat is er dan zo anders vergeleken met de eerste? Ik zei net al dat het allemaal wat ‘intiemer’ is. Daarbij wil ik nog toevoegen dat iedereen zijn ‘eigen’ act samenstelt en dus een stukje van hun innerlijk laat zien. Bovendien gaat het in dit deel meer om het ‘samen’ werken en ‘samen’ zijn en dus minder om ‘show’ en presteren. De boodschap van de film is daarom wel mooi en natuurlijk maken die mannen het allemaal nog aantrekkelijker om het goed te volgen, maar voor verdere details zul je de film zelf moeten kijken!

De Goodiebag
Natuurlijk, ik zou niet durven om het te vergeten, vertel ik nog even wat er in de goodiebag zat. Om te beginnen zat er een tijdschrift in: de Grazia en een aantal tegoed- of kortingsbonnen (waaronder 10,- bij Zalando!!=)). Daarnaast zat er een kauwgompje in, een minizakje met nachos en een flesje Jillz (0,00%). En ook een nagellakpotje met een oranje kleur, alvast voor koningsdag?! En mondwater tegen carriës (ik moest eerst even opzoeken wat ‘carriës’ is, maar dat is dus aantasting van tandglazuur of tandbeen; ideaal voor mensen met een beugel (laat ik nou net al 4 jaar geen beugel meer hebben). En als laatste zat er een ‘Skin Perfection’ tubetje invan L’Oreal Paris tegen een vermoeide huid, vanaf 25 jaar, laat ik dat dan even 6 jaar gaan bewaren… Maar goed, buitenal vind ik het toch aardig wat voor in een goodiebag en met het meeste ben ik erg blij! Zeker een leuke samenstelling voor een goodiebag!

IMG_1320.CR2 IMG_1321.CR2 IMG_1326.CR2 IMG_1327.CR2

Conclusie Ladies Night van Pathé
Kortom, was het gisteravond een super leuke, gezellige en onvergetelijke avond! Ik heb in elk geval erg genoten en wie weet ga ik nog eens een keer naar zo’n Ladies Night. Alles was erg goed georganiseerd en verzorgd. Mijn complimenten voor Pathé. En zeker als je bedenkt dat je maar €13,50 voor een kaartje betaalt, is dit het zeker allemaal meer dan waard! En de film… was spectaculair!

Advertentie

4 reacties op “Pathé Ladies Night – Magic Mike XXL”

 1. Ah klinkt heel leuk! Ik heb de eerste intussen alleen nog maar voor de helft gezien, dus misschien moet ik die maar eens helemaal bekijken haha.

  Geliked door 1 persoon

  1. Zou ik zeker eens doen!:)

   Like

 2. Waar kan je de foto’s zien? Ik kan ze niet vinden

  Like

  1. Welke foto’s bedoel je precies?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: