Over Deeserve it

Deborah de Meijer,
blogger van Deeserve it

Jij verdient een positieve mindset! Met mijn eerlijke en positieve gedachten hoop ik jou te inspireren om het beste uit jezelf als persoon en je leven te halen. In élk moment van je leven. Of je nu door een moeilijke periode gaat of je droomleven al nastreeft. Ik geloof dat gelukkig zijn begint met iets kleins. En misschien wel met iets waar niet ieder ander iets moois in ziet.

Deserve it betekent het waard zijn en het verdienen. Lieve mensen om mij heen noemen me ook wel Dee, mijn blog heet daarom ‘Dee’serve it.

Mijn verhaal

Geloof me, voor mij is positief denken lang niet altijd vanzelfsprekend geweest. Zo groeide ik als kind grotendeels in armoede op, maakte ik als tiener thuis heftige periodes mee, en had ik in 2017 zo’n erge buikpijn dat ik alleen nog maar zwarte vlekken voor mijn ogen zag. Ik was 21 jaar en had Hodgkin, een vorm van lymfeklierkanker. Inmiddels ben ik genezen. Toch neem ik mijn bloglezers naast al het moois in mijn leven (zoals wandelingen of fotoshoots in de natuur), ook mee in de stormen die ik meemaak (zoals mijn ziekte- en herstelperiode). Die stormen hebben me namelijk grotendeels gevormd tot de geduldige en stralende jongvolwassen vrouw die ik nu ben. Ik ben ervan overtuigd dat het niet uitmaakt in welk seizoen ik leef. Ook al hoop ik natuurlijk altijd op een zonnige dag. Toch weet ik nooit wat het leven me brengt en wat me overkomt. Maar dankzij mijn positieve mindset, en mijn geloof in een goede en liefdevolle God, weet ik in elk seizoen wat het beste is voor mijn fysieke en mentale gezondheid. Ik weet waar ik me op moet focussen en welke keuzes ik moet maken. En nee, dat is niet altijd makkelijk, maar altijd het proberen waard. Natuurlijk is de invulling van jouw leven waarschijnlijk totaal anders, maar juist ook dat hoop ik je met mijn eerlijke, soms confronterende, maar altijd positieve verhalen mee te geven. De enige die jouw leven waardevol kan maken dat ben jij. En You Deserve it!

…Deborah betekent ‘honingbij’
…Ik ben 27 jaar
…Ik ben een geboren en getogen Rotterdammer
…Ik werk als copywriter en marketeer
…Ik heb een summa cum laude HBO Journalistiek diploma
…Ik luister graag naar verhalen van mensen
…Ik geloof in de genezende kracht van de natuur
…Ik leef met de dag en geniet in het momentWil je me iets vragen, een onderwerp aandragen waarover ik kan schrijven of een samenwerking voorstellen? Neem gerust contact met me op.

Advertentie

Maak een website of blog op WordPress.com