Mijn natuurfotografie bij jou thuis aan de muur

Als Rotterdamse fotograaf breng ik leven en natuur bij elkaar in één warm en romantisch plaatje. Zodat de tijd even stilstaat. Al een poosje deel ik mijn natuurfotografie via Instagram. En veel van mijn prachtige natuurplaatjes verkoop ik via mijn webshop bij Werk aan de Muur. Mijn originele werken kun je dus ook gewoon lekker warm bij jou thuis aan de muur bewonderen. Hoe tof is dat!?

Geduld is voor mij het sleutelwoord voor fotografie

Dagelijks wacht ik hoopvol op weer een prachtige kleurrijke zonsondergang. Als het mijn geluksdag is, spring ik op de fiets naar de Kralingse Plas in Rotterdam. Daar wandel ik een stuk, met mijn camera in de hand. Maar natuurlijk bewonder ik af en toe ook andere natuurgebieden, zoals de Veluwe, de Loonse en Drunense Duinen of Zeeuwse stranden, vaak wel in Nederland.

In de natuur zie ik die ene zwaan, vogel, silhouetten van een verliefd stel of wolken, die ik precies op die ene manier in een kader hoop vast te leggen. Dan wacht ik vaak eventjes totdat het onderwerp precies zoals ik hoopte in mijn beeld verschijnt. Dat wachten is het meer dan waard, want datgene geeft net dat beetje extra leven of warmte en dat maakt de foto voor mij een perfect plaatje.

Foto’s op print, canvas, hout, acrylglas, aluminium dibond en meer (zelfs behang!)

Hieronder zie je voorbeelden van mijn natuurfotografie uit verschillende collecties. Deze foto’s en nog zoveel meer kun je via mijn shop bestellen op print, canvas, hout, acrylglas, aluminium dibond en meer (zelfs behang!).

Mijn natuurfotografie bevat een combinatie van kleur, leven en rust. Deze combinatie geeft mij een kalm en blij gevoel in mijn hart. Dat gevoel wil ik met mijn foto’s heel graag met jou delen. Ik geloof namelijk dat de natuur helend kan zijn voor zowel je mentale en fysieke gezondheid. Maar ik weet dat niet iedereen de luxe heeft (ook zijn we afhankelijk van wat het weer doet natuurlijk) om dagelijks in de natuur te zijn. Dus hoe mooi is het als je de natuur in huis kunt halen!

Klik hier om mijn natuurfotografie in mijn webshop te bewonderen en volledig naar jouw voorkeur te bestellen.

Staat jouw voorkeur er niet tussen? Of zie je die ene foto van mijn Instagram niet in mijn webshop? Neem gerust contact met me op voor meer mogelijkheden.

Alle foto’s die je bestelt via mijn shop worden afgedrukt zonder mijn logo/watermerk erop. Deze voeg ik echter wel toe aan foto’s die ik op mijn blog deel, want helaas worden ze anders nog te vaak zonder mijn toestemming elders gebruikt.


Advertentie

Maak een website of blog op WordPress.com